marți, 30 iulie 2013

Pasul cel mare...

V-aţi hotărât să faceti pasul cel mare? Vă felicităm pentru acest lucru şi cu ocazia aceasta vrem să fim alături de voi pentru organizarea unui eveniment memorabil.


Cel mai important lucru, este să-i anunţaţi şi pe cei dragi de pasul pe care vreti să-l faceţi. După ce primiţi felicitările de la cei apropiaţi, puteţi să vă apucaţi de treabă J... Spun asta, pentru că dacă vreţi să vă organizaţi singuri evenimentul, veţi avea nevoie de cea mai importantă resursă... şi anume timpul  J.
Puteţi  începe cu realizarea unei liste cu invitaţi, sau cel puţin al unui număr orientativ de invitaţi, astfel incât să vă fie mai uşor să alegeţi locatia.Dacă aţi stabilit numărul aproximativ de persoane, este timpul să începeţi şi căutările J. Aceasta este una din cele mai importante decizii pe care trebuie să o luaţi în prima parte a organizării. Aici trebuie să urmăriţi măcar câteva aspecte:  amplasare, modalitate de acces la locaţie, decor, preţul meniului şi altele. Partea aceasta probabil vă va pune puţin pe drumuri, pentru că va trebui să vedeti sălile, să purtaţi discuţii cu organizatorii, să negociaţi preţul meniului sau alte îmbunătăţiri care pot fi aduse în bugetul stabilit etc.  Dacă vă înarmaţi cu răbdare, o să vedeţi că nu este aşa de greu precum poate părea.În cazul nostru lucrurile au stat destul de simplu în alegerea locaţiei. Am făcut un calcul aproximativ al invitaţilor şi ne-am documentat foarte mult pe forumuri cu privire la calitatea locaţiilor. Astfel încât, ajunşi acolo, ştiam aproximativ la ce să ne asteptăm. Am fost de asemenea încântaţi şi de organizatori, care au fost foarte deschişi şi comunicativi. A fost prima şi singura locaţie pe care am vizitat-o , spre norocul nostru, şi am făcut o alegere foarte bună J.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu