joi, 10 octombrie 2013

Pasul nr. 2 - Muzica


Ati reusit in sfarsit sa finalizati discutiile pe tema locatiei si sa bateti palma? Atunci inseamna ca puteti sa va relaxati o perioada, nu foarte lunga, dar suficienta cat sa va pregatiri pentru urmatorii pasi. J
Un alt moment pe care trebuie sa l hotarati impreuna, este … daca va doriti formatie sau DJ si daca doriti sa mai aveti si alti invitati care sa anime atmosfera evenimentului. Asta depinde bineinteles foarte mult si de bugetul pe care il aveti stabilit pentru aceasta parte. Daca ati hotarat ca va doriti formatie, este bine sa semnati contractul cat mai repede cu cei pe care ii preferati, deoarece cu cat se apropie evenimentul, cu atat exista mai putine sanse sa mai fie disponibili. Exista cazuri in care formatia este rezervata cu mai bine de 1 an inaintea nuntii, sau chiar nu este stabilita inca locatia, insa contractul cu formatia este deja semnat.
Daca optati pentru un DJ, de asemenea ar trebui sa va hotarari din timp, pentru a putea alege exact ceea ce va doriti.

Noi am preferat sa mergem pe varianta DJ-ului, deoarece am vrut variatie din punct de vedere muzical.  Am dorit sa auzim melodiile originale cantate de artistii cunoscuti, nu neaparat cele interpretate live de formatie.  De asemenea am ales si un moment care sa schimbe un pic atmosfera, si anume un interpret de coveruri.

Daca ati bifat si partea aceasta in agenda voastra, atunci puteti sa va mai linistiti un pic si sa respirati usurati, ca ati scapat de partile cele mai importante in organizarea nuntii: locatia si muzica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu